V

E

S

T

R

U

M

Verkooppunt

Ontdek de nieuwe sweaters, coltruien, jassen en rijbroeken van Vestrum. Creëer de perfecte outfits voor je training en vrije tijd. Het unieke Vestrum ontwerp heeft niet alleen stijl en klasse maar ook speciale warme en comfortabele stoffen.
Vestrum is het kledingmerk dat elk detail bestudeert om elegantie en prestaties in de paardensport te combineren. Elk kledingstuk is het resultaat van een origineel ontwerp en voldoet aan specifieke eisen. Vestrum wil een mijlpaal zijn voor professionele rijders, die op zoek zijn naar functionaliteit, bewegingsvrijheid en hoogste prestaties.
Vestrum Equestrian is de officiële naam van het Italiaanse merk. Het merk heeft zichzelf op de kaart gezet met prachtige designkleding voor de paardensport.
Fabio Calamai is al ruim dertig jaar hoofdmodeontwerper bij Vestrum en heeft een grote passie: paardrijden, elke dag. Fabio Calamai weet wat renners nodig hebben, want het is precies wat hij nodig heeft.

“We hebben de naam Vestrum gekozen omdat we geboren zijn om onze ervaring op het gebied van paardrijden te delen via onze creaties. Vestrum is ontstaan ​​uit de ideeën van echte paardenliefhebbers, die de inspanning van training, de agonisme en emoties van een race ervaren, maar ook de schoonheid van het contact met de natuur en de gezelligheid van een manege”.

Winkel vlakbij Groningen

Kingsland Superstore Groningen (Lageland) is één van de verkooppunten en ruitersport webwinkels/winkels in Nederland voor Vestrum Equestrian.

Naast Vestrum kun je bij Kingsland Superstore Groningen ook de collecties bestellen van Kingsland, Equiline, Ego7, Flags & Cup. De collectie bevat alle type rijbroeken, rijleggings, bodywarmers, wedstrijdkleding, accessoires, supplementen, paardendekens en meer. Kijk op www.kingslandsuperstore.nl

WINTER